Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151614
Назва: Идентификация технологических и информационных характеристик цикла измельчения руды
Інші назви: Identification of technological and information cycle characteristics ore grinding
Автори: Дмитриев, В. И.
Ключові слова: identification;options;ore preparation;recycle;grinding and classification processes;automation;ідентифікація;идентификация;измельчение руд;здрібнювання руд;інформаційна характеристика;информационная характеристика;технологическая характеристика;технологічна характеристика
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Дмитриев В. И. Идентификация технологических и информационных характеристик цикла измельчения руды / В. И. Дмитриев // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НГУ, 2017. – № 50. – С. 263-275.
Короткий огляд (реферат): С позиции системного подхода выполнена идентификация характеристик и дана оценка влияния производительности по пескам рециркулирующего потока в замкнутом цикле измельчения руды на процессы измельчения и классификации. Обоснованы важность и пути использования информационных характеристик.
З позиції системного підходу виконана ідентифікація характеристик і дана оцінка впливу продуктивності по пісках рециркулюючого потоку в замкнутому циклі подрібнення руди на процеси подрібнення і класифікації. Обгрунтовані важливість і шляхи використання інформаційних характеристик.
Purpose of the work is to identify the technological characteristics and dependencies in the process of ore grinding and ore-classification in closed grinding cycle (CGC), evaluating their information features during the processes automation of the ore preparation as a part of technology enrichment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151614
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2017. - № 50

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
263-275.pdf399,79 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.