Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPilov, P. I.
dc.contributor.authorGorobets, L. J.
dc.contributor.authorPryadko, N. S.
dc.contributor.authorKrasnoper, V. P.
dc.date.accessioned2018-03-28T09:01:41Z
dc.date.available2018-03-28T09:01:41Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationAcoustic principles of jet grinding monitoring / P. I. Pilov, L. J. Gorobets, N. S. Pryadko, V. P. Krasnoper // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2013. – Вип. 54(95). – С. 30-37ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151816
dc.description.abstractСформульовано акустичні принципи аналізу показників здрібнювання на основі експе-риментальних даних акустичного моніторингу зони подрібнення струминної подрібнювальної установки. Запропоновано акустичні критерії оцінки роботи струминного млина для одержання тонкодисперсних порошківru_RU
dc.description.abstractСформулированы акустические принципы анализа показателей измельчения на основе опытных данных акустического мониторинга зоны помола струйной измельчительной установки. Предложены акустические критерии оценки работы струйной мельницы для получения тонкодисперсных порошков.ru_RU
dc.description.abstractAcoustic principles of grinding parameter analysis are formulated on the basis of the experi-mental data of acoustic monitoring of a jet mill grinding zone. Acoustic criteria of jet mill work estimation of fine powder producing are offered.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectакустические принципы анализаru_RU
dc.subjectпоказатели измельченияru_RU
dc.subjectакустический мониторингru_RU
dc.subjectпідготовчі процеси збагачення
dc.titleAcoustic principles of jet grinding monitoringru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.73ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2013 рік, №54(95), присвячено 110-річчу кафедри збагачення корисних копалин Національного гірничого університету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
05.pdf441,77 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.