Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151911
Назва: | Технологические предпосылки получения богатых железорудных концентратов |
Автори: | Кирнарский, А. С. |
Ключові слова: | підготовчі процеси збагачення;получение высококачественного железорудного концентрата;селективность процессов рудоподготовки |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Кирнарский А. С. Технологические предпосылки получения богатых железорудных концентратов / А. С. Кирнарский // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2018. – Вип. 69(110). – С. 61-68 |
Короткий огляд (реферат): | Отримання високоякісного залізорудного концентрату вимагає підвищення ефективності і селективності процесів рудопідготовки і збагачення. Оптимальний клас крупності при подрібненні руди 0,03-0,05 мм повинен виділятися посекційно, що скорочує надмірне подрібненняі циркуляційні потоки, зменшує навантаження на млини і покращує показники мокрої магнітної сепарації Получение высококачественного железорудного концентрата требует повышения эффективности и селективности процессов рудоподготовки и обогащения. Оптимальный класс крупности при измельчении руды 0,03 – 0,05 мм должен выделяться посекционно, что сокращает переизмельчение и циркуляционные потоки, уменьшает нагрузку на мельницы и улучшает показатели мокрой магнитной сепарации The receipt of high-quality iron ore concentrate requires an increase in the efficiency and selectivity of the ore preparation and enrichment processes. The optimal size class when grinding ore 0.03-0.05 mm should be allocated in section, which reduces the regrinding and circulation flows, reduces the load on the mills and improves the wet magnetic separation |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151911 |
Розташовується у зібраннях: | ЗКК, 2018 рік, №69(110) (підписано до друку 15.03.2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 754,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.