Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевелёва, А. М.
dc.date.accessioned2018-04-03T13:02:49Z
dc.date.available2018-04-03T13:02:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationШевелёва А. М. Методы повышения качества готового продукта при струйном измельчении / А. М. Шевелёва // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2018. - Вип. 69(110).- С. 86-94ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151914
dc.description.abstractПроведено порівняльний аналіз методів боротьби зі зношуванням елементів конструкції струминного млина – футерування каналів і створення більш складної конфігурації потоку в робочих каналах млина. Висвітлено переваги й недоліки кожного з методів. Розглянуто переваги та перспективи використання поєднання елементів кільцевого ежектора і додаткового підведення потоку енергоносія в розгінний канал.ru_RU
dc.description.abstractПроведен сравнительный анализ методов борьбы с износом элементов конструкции струйной мельницы – футеровки каналов и создания более сложной конфигурации потока в рабочих каналах мельницы. Освещены достоинства и недостатки каждого из методов. Рассмотрены преимущества и перспективы использования сочетания элементов кольцевого эжектора и дополнительного подвода потока энергоносителя в разгонный канал.ru_RU
dc.description.abstractA comparative analysis of methods for controlling the wear of the jet mill construction elements – lining channels and a more complex flow configuration creating in the mill working channels – has been carried out. The advantages and disadvantages of each method are highlighted. The advantages and perspectives of combination use of ring ejector elements and additional supply of an energy carrier stream into the accelerating channel are considered.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectпідготовчі процеси збагаченняru_RU
dc.subjectструйное измельчениеru_RU
dc.subjectповышение качества готового продуктаru_RU
dc.titleМетоды повышения качества готового продукта при струйном измельченииru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.73ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2018 рік, №69(110) (підписано до друку 15.03.2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf647,99 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.