Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151917
Назва: Основи технології переробки електротехнічного та електронного лому
Автори: Пілов, П. І.
Лисенко, Д. О.
Ключові слова: екологія;переробка електротехнічного та електронного лому;вилучення металевої фракції із печатних плат
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Пілов П. І. Основи технології переробки електротехнічного та електронного лому / П. І. Пілов, Д. О. Лисенко // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2018. – Вип. 69(110). – С. 114-119
Короткий огляд (реферат): Установлена принципова можливість вилучення металевої фракції із печатних плат електронного лома. Вивчена технологія включає піроліз протягом 50 хвилин при температурі 600-700 оС, який переводить в газову та рідку фазу приблизно 25% маси вихідного матеріалу, обробку піролізованого продукту в кульових вібраційних подрібнювачах з отриманням розплющених металевих фрагментів, які на 90-96% вилучаються при грохоченні.
Установлена принципиальная возможность извлечения металлической фракции из печатных плат электронного лома. Изученная технология включает пиролиз в течении 50 мин. при температуре 600-700 оС, который переводит в газовую и жидкую фазу примерно 25% массы исходного продукта, обработку пиролизованного продукта в шаровых вибрационных измельчителях с получением расплющенных металлических фрагментов, которые на 90-96% извлекаются при грохочении.
The principal possibility of metal fraction extracting from electronic scrap circuit boards is shown. The studied technology includes 50-min pyrolysis at a temperature of 600-700 оС, which converts approximately 25% of the initial product mass into the gas and liquid phases, treatment of the pyrolyzed product in ball vibratory mill with obtaining flattened metal fragments extracted at 90-96% during screening.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151917
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2018 рік, №69(110) (підписано до друку 15.03.2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.PDF1,38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.