Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151932
Назва: Система контроля дисперсности измельченных продуктов струйного измельчения
Автори: Прядко, Н. С.
Соболевская, Ю. Г.
Новодранова, Н. А.
Ключові слова: контроль дисперсности;струйное измельчения;підготовчі процеси збагачення
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Прядко Н. С. Система контроля дисперсности измельченных продуктов струйного измельчения / Н. С. Прядко, Ю. Г. Соболевская, Н. А. Новодранова // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2013. – Вип. 55(96). – С. 50-55
Короткий огляд (реферат): Представлено систему контролю якості продуктів струминного подрібнення в зоні їхнього транспортування за класифікатором. Використання результатів акустичного моніторингу дозволяє практично миттєво визначити появу порушення якості продукту подрібнення без зупинки устаткування й додаткових вимірів. Розроблений програмний комплекс дає можливість безупинно контролювати дисперсність продукту тонкого подрібнення.
Представлена система контроля качества продуктов струйного измельчения в зоне их транспортировки за классификатором. Использование результатов акустического мониторинга позволяет практически мгновенно определить появление брака продукта измельчения без остановки оборудования и дополнительных измерений. Разработанный программный комплекс дает возможность непрерывно контролировать дисперсность продукта тонкого измельчения.
The quality monitoring system of jet grinding products in a zone of their transportation after the qualifier is submitted. Use of acoustic monitoring results allows defining practically instantly occur-rence of spoilage in grinding production without an equipment stop and additional measurements. The developed program complex enables to supervise product dispersion of thin grinding continuously.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151932
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2013 рік, №55(96)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf268,5 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.