Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152024
Назва: Изучение кинетики разделения по крупности и обезвоживания минерального сырья при виброударном грохочении
Автори: Лапшин, Е. С.
Шевченко, А. И.
Ключові слова: зневоднення та сушіння;водно-шламове господарство;кинетика разделения по крупности;виброударное грохочение
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Лапшин Е. С. Изучение кинетики разделения по крупности и обезвоживания минерального сырья при виброударном грохочении / Е. С. Лапшин, А. И. Шевченко // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2013. – Вип. 53(94). – С. 179-188
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень нового методу віброударного грохочення і вивчення кінетики розділення за крупністю та зневоднювання мінеральної сировини. Отримано залежності вологості надрешітного та вмісту класів у продуктах від тривалості грохочення, питомого навантаження і відстані від сітки до активатора.
Приведены результаты экспериментальных исследований нового метода виброударного грохочения и изучения кинетики разделения по крупности и обезвоживания минерального сырья. Получены зависимости влажности надрешетного и содержания классов в продуктах от продолжительности грохочения, удельной нагрузки и расстояния от сетки до активатора.
Results of pilot studies of a new method of a vibroshock screening and studying of kinetics of size division and dehydration of mineral raw materials are given. Dependences of humidity over a sieve and the maintenance of classes in products from duration of a screening, specific loading and distance from a grid to the activator are received.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152024
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2013 рік, №53(94)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28.pdf946,59 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.