Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМладецкий, И. К.
dc.contributor.authorКуваев, Я. Г.
dc.contributor.authorЛевченко, К. А.
dc.contributor.authorЛысенко, А. А.
dc.contributor.authorПавленко, А. А.
dc.date.accessioned2018-04-19T12:03:34Z
dc.date.available2018-04-19T12:03:34Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationМинимальные массы проб для анализа показателей качества сырья / И. К. Младецкий, Я. Г. Куваев, К. А. Левченко, А. А. Лысенко, А. А. Павленко // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2013. – Вип. 52(93). – С. 135-144ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152080
dc.description.abstractЗапропоновано методику пошуку мінімальної маси проби для аналізу функцій розподілу збагачувальних показників корисної копалини. На підставі розглянутої методики отримані формули, що визначають мінімальну масу проби у залежності від параметрів підготовки проби.ru_RU
dc.description.abstractПредложена методика поиска минимальной массы пробы для анализа функций распределения обогатительных показателей полезного ископаемого. На основании рассмотренной методики получены формулы, определяющие минимальную массу пробы в зависимости от параметров подготовки пробы.ru_RU
dc.description.abstractThe technique of the minimum sample mass searching for the analysis of the distribution functions of mineral dressing factors was proposed. Based on the examined methods there were obtained formulas that determined the minimum sample mass as a function of the sample preparation parameters.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectвипробування та контрольru_RU
dc.subjectанализ показателейru_RU
dc.subjectкачество сырьяru_RU
dc.titleМинимальные массы проб для анализа показателей качества сырьяru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.776ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2013 рік, №52(93)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf731,41 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.