Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152202
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіколаєнко, К. В.
dc.contributor.authorЄвтєхов, В. Д.
dc.contributor.authorБабець, Є. К.
dc.contributor.authorФіленко, В. В.
dc.contributor.authorПетрухін, А. В.
dc.date.accessioned2018-04-23T13:39:25Z
dc.date.available2018-04-23T13:39:25Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationРозробка технології збагачення техногенної сировини у вигляді залізовмісних хвостів для отримання з них концентрату з вмістом заліза не менше 65,0% / К. В. Ніколаєнко, В. Д. Євтєхов, Є. К. Бабець, В. В. Філенко, А. В. Петрухін // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2012. – Вип. 48(89). – С. 168-172ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152202
dc.description.abstractРозглянуто питання збагачення залізовмісних хвостів заскладованих у б. Роздери та отримання з них концентратів з вмістом заліза на рівні 65,0%. Показано, що для отримання концентрату потрібної якості, доцільно використовувати гравітаційний метод зі збагаченням класу 0,1-0,02 мм.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрен вопрос обогащения железосодержащих хвостов заскладированых в б. Роздеры и получения из них концентратов с содержанием железа на уровне 65,0%. Показано, что для получения концетрата требуемого качества, целесообразно применение гравитационного метода с обогащением класса 0,1-0,02 мм.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectзбагачення техногенної сировиниru_RU
dc.titleРозробка технології збагачення техногенної сировини у вигляді залізовмісних хвостів для отримання з них концентрату з вмістом заліза не менше 65,0%ru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.775ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2012 рік, №48(89), присвячений 100-річчю з дня народження проф. В.І. Кармазіна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26.pdf919,23 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.