Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152323
Назва: До питання застосування міжрамної огорожі підвищенної несучої здатності
Автори: Мясников, І. В.
Гапєєв, С. М.
Ключові слова: Міжрамна огорожа;Підвищена несуча здатніть;Кріплення виробок
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Мясников І. В. До питання застосування міжрамної огорожі підвищенної несучої здатності /Гапєєв С. М., Мясников І. В. // До питання застосування міжрамної огорожі підвищенної несучої здатностіясников І. В. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 12-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 20 квітня 2018 р., м. Дніпро. - Дніпро : НГУ, - С. 84 - 88.
Короткий огляд (реферат): Поліпшення показника несучої здатності здійснюється за рахунок застосування важчих профілів різного поперечного перетину, поліпшення конструкцій замкових з'єднань та ін. Але мало уваги звернено на те, що міжрамна огорожа теж має вплив на величину несучої здатності кріплення і, як наслідок – на збереження гірничих виробок. Адже використання огорожі підвищеної несучої здатності матиме вплив на збільшення несучої здатності всього кріплення, частиною якого вона є, що дозволить зменшити кількість виробок, які підлягають ремонту і тим самим зменшити долю витрат на ремонти, сума яких впливає на збільшення собівартості вугілля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152323
Розташовується у зібраннях:12-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf526,65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.