Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152330
Назва: Підвищення безпеки робіт у вугільній галузі за рахунок удосконалення роботи анкерної системи
Автори: Сахно, С. В.
Яковенко, О. С.
Останко, О. Е.
Кононенко, Д. А.
Ключові слова: Безпека робіт;Вугільна галузь;Анкерні системи
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Підвищення безпеки робіт у вугільній галузі за рахунок удосконалення роботи анкерної системи / Сахно С. В., Яковенко О. С., Останко О. Е., Кононенко Д. А. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 12-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 20 квітня 2018 р., м. Дніпро. - Дніпро : НГУ, - С. 115-118.
Короткий огляд (реферат): Анкерне кріплення широко використовується у всьому світі для забезпечення стійкості гірничих виробок. Щорічні обсяги встановлення анкерів перевищують 500 млн. штук, при цьому лише в США і Австралії встановлюється по 100 млн. анкерів щороку. Якщо врахувати, що рівень травматизму в гірничій галузі цих країн найнижчий в світі, а рівень травм по фактору «вивали порід і вугілля» більше ніж в 2 рази менший, ніж в інших країнах, очевидно, що анкерне кріплення позитивно впливає на безпечність робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152330
Розташовується у зібраннях:12-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf548,39 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.