Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152332
Назва: Аналіз методів оцінки стійкості схилів і укосів, які використовуються в якості основ будівель та споруд
Автори: Хозяйкіна, Н. В.
Смирнова, М. С.
Ключові слова: Методи оцінки;Стійкість укосів;Стійкість схилів;Основи будівель;Основи споруд
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Хозяйкіна Н. В. Аналіз методів оцінки стійкості схилів і укосів, які використовуються в якості основ будівель та споруд / Хозяйкіна Н. В., Смирнова М. С. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 12-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 20 квітня 2018 р., м. Дніпро. - Дніпро : НГУ, - С. 124-127.
Короткий огляд (реферат): Сучасне будівництво характеризується не тільки кількісним зростанням, але і якісним. Надійність зведених будівель і споруд в значній мірі залежить від стійкості основ, на яких вони зводяться. Через дефіцит площі міської забудови на практиці в якості основ іноді доводиться використовувати укоси і схили, зберігаючи природний ландшафт і вирішуючи важливі екологічні проблеми. Порушення стійкості укосу або схилу, що є основою споруди, призводить до переміщення і самої споруди.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152332
Розташовується у зібраннях:12-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf481,18 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.