Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, В. П.
dc.contributor.authorСоболевская, Ю. Г.
dc.contributor.authorКачан, В. З.
dc.date.accessioned2018-05-05T07:43:02Z
dc.date.available2018-05-05T07:43:02Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationКравченко В. П. Поиск оптимального режима тонкодисперсного измельчения доменных шлаков / В. П. Кравченко, Ю. Г. Соболевская, В. З. Качан // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2011. – Вип. 44(85). – С. 33-39ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152338
dc.description.abstractВ результаті досліджень встановлено оптимальні режимні параметри роботи струминної установки, що забезпечують отримання тонкодисперсних порошків доменних шлаків та інших матеріалів. Визначено рівняння лінійної й показової регресії взаємозв’язку питомої поверхні подрібненого продукту та частоти обертання ротору класифікатора струминного подрібнювача. Визначено енерговитрати при тонкодисперсному подрібненні доменних шлаків.ru_RU
dc.description.abstractВ результате исследований установлены оптимальные режимные параметры работы струйной установки, обеспечивающие получение тонкодисперсных порошков доменных шлаков и других материалов. Определены уравнения линейной и показательной регрессии взаимосвязи удельной поверхности измельченного продукта и частоты вращения ротора классификатора струйного измельчителя. Определены энергозатраты при тонкодисперсном измельчении доменных шлаков.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectпідготовчі процеси збагаченняru_RU
dc.subjectструйное измельчениеru_RU
dc.subjectструйная измельчительная установкаru_RU
dc.subjectтонкодисперсное измельчениеru_RU
dc.titleПоиск оптимального режима тонкодисперсного измельчения доменных шлаковru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.7ru_RU
dc.identifier.udk639.1ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2011 рік, №44(85)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
07.pdf451,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.