Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мордовин, Д. Н. | |
dc.contributor.author | Алексанкин, С. В. | |
dc.contributor.author | Ширяев, А. А. | |
dc.contributor.author | Нескоромный, Е. Н. | |
dc.contributor.author | Грицай, Ю. Л. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-05T08:06:39Z | |
dc.date.available | 2018-05-05T08:06:39Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Применение тонкого грохочения для повышения качества железорудного концентрата на обогатительной фабрике ГОКа "АрселорМиттал Кривой Рог" / Д. Н. Мордовин, С. В. Алексанкин, А. А. Ширяев, Е. Н. Нескоромный, Ю. Л. Грицай // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2011. – Вип. 44(85). – С. 62-67 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152346 | |
dc.description.abstract | Наведені результати досліджень тонкого грохочення промпродукту та концентрату на діючої секції ГД ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", які використані при розробці технологічних рекомендацій. Розроблені два варіанти схем, за якими вміст заліза в концентраті буде 68,0%. | ru_RU |
dc.description.abstract | Приведены результаты исследований по тонкому грохочению промпродукта и концентрата на действующей секции ГД ОАО "АрселорМиттал Кривой Рог", которые использованы при разработке технологических рекомендаций. Разработаны два варианта схем, по которым намечается получать концентрат с содержание железа 68,0%. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.subject | підготовчі процеси збагачення | ru_RU |
dc.subject | тонкое грохочение | ru_RU |
dc.subject | ГД ОАО "АрселорМиттал Кривой Рог" | ru_RU |
dc.title | Применение тонкого грохочения для повышения качества железорудного концентрата на обогатительной фабрике ГОКа "АрселорМиттал Кривой Рог" | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 622.742 | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | ЗКК, 2011 рік, №44(85) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 173,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.