Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152880
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPiña, Patricia-
dc.contributor.authorMartinez, Patricio-
dc.date.accessioned2018-07-17T06:21:22Z-
dc.date.available2018-07-17T06:21:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationPiña Patricia, Martinez Patricio BBS/BBF ENCAPSULATED MICROORGANISMS TECHNOLOGY FOR SOLID INOCULATION, THE NEXT STEP TO NOT USE WATER IN BIOLEACHING PROCESSES WITH HIGH PERFORMANCE / Patricia Piña, Patricio Martinez // Applied Biotechnology in Mining : Proceedings of the International Conference (Dnipro, April 25-27, 2018). – Dnipro : National Technical University “Dnipro Polytechnic”, 2018. – Pp. 18.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152880-
dc.description.abstractIndustrial hydrometallurgical processes using copper oxides and mixed oxide/sulfide exhibit high concentrations of several ions in their raffinates that hinder the treatment of copper ores with microorganisms because they are strongly affected by ionic impurities. On the other hand, water costs and hydric balance of processes in some mining sites, especially in desert areas, make it impossible to use fresh water for the dilution of toxic solutions and compatibility of the microbial activity in the bioleaching process. A strategy to address this in bioleaching applications has not been solved with an economical sustainable way.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectBioSigma Bioleaching Seeds Technologyru_RU
dc.subjectCopper Sulfide Oreru_RU
dc.subjectEncapsulated Biomining Consortiumru_RU
dc.titleBBS/BBF ENCAPSULATED MICROORGANISMS TECHNOLOGY FOR SOLID INOCULATION, THE NEXT STEP TO NOT USE WATER IN BIOLEACHING PROCESSES WITH HIGH PERFORMANCEru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Applied Biotechnology in Mining: Proceedings of the International Conference (Dnipro, April 25-27, 2018)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf155,75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.