Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153062
Назва: Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 "Нафтогазова інженерія та технології" до виконання практичних робіт з дисципліни "Транспотні системи та технології"
Автори: Коровяка, Є. А.
Денищенко, О. В.
Расцвєтаєв, В. О.
Ключові слова: методичні вказівки, транспортні системи і технології, нафтогазова інженерія
Дата публікації: 2018
Видавництво: НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Коровяка Є. А. Транспортні системи та технології. Методичні рекомендації бакалаврам спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології» до виконання практичних робіт з дисципліни / Є. А. Коровяка, О. В. Денищенко, В. О. Расцвєтаєв ; Нац. гірн. ун-т. – Д. : НГУ, 2018. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Транспортні системи і технології". Викладено матеріал, який допоможе активізувати виконавчий етап пізнавальнї діяльності студентів під час виконання практичних робіт та самостійного вивчання дисципліни. Призначено для студентів 185 "Нафтогазова інженерія та технології"
Опис: Подано методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Транспортні системи і технології". Викладено матеріал, який допоможе активізувати виконавчий етап пізнавальнї діяльності студентів під час виконання практичних робіт та самостійного вивчання дисципліни. Призначено для студентів 185 "Нафтогазова інженерія та технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153062
Розташовується у зібраннях:Кафедра транспортних систем та енергомеханічних комплексів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТСтаТ-np.pdfМетодичні вказівки3,31 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.