Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПервунина, А. А.
dc.date.accessioned2018-10-22T11:22:54Z
dc.date.available2018-10-22T11:22:54Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationПервунина А. А. Влияние состава исходного продукта на сепарационные характеристики при гравитационном обогащении россыпных руд / А. А. Первунина // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2013. – Вип. 54(93).– С. 87-92ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153144
dc.description.abstractВ результаті вивчення сепараційних характеристик гравітаційного збагачення титаноцирконієвих пісків за даними лабораторних досліджень та результатів, досягнутих у промислових умовах, встановлено їх зміну в залежності від складу вихідного продукту.ru_RU
dc.description.abstractВ результате изучения сепарационных характеристик гравитационного обогащения титаноциркониевых песков по данным лабораторных исследований и результатов, достигнутых в промышленности, установлено их изменение в зависимости от состава исходного продукта.ru_RU
dc.description.abstractResults of separation characteristics research of zircon-titanium sands gravity dressing according laboratory studies and industrial results allowed to establish it change depending on initial product influence.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.subjectгравітаційна сепараціяru_RU
dc.subjectнаукова публікація НГУ 2013ru_RU
dc.subjectкафедра збагачення корисних копалинru_RU
dc.subjectгравитационное обогащение россыпных рудru_RU
dc.titleВлияние состава исходного продукта на сепарационные характеристики при гравитационном обогащении россыпных рудru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.7ru_RU
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2013 рік, №54(95), присвячено 110-річчу кафедри збагачення корисних копалин Національного гірничого університету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf603,49 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.