Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153557
Назва: Силові перетворювачі автоматизованих електроприводів (Частина 2. Переривники та перетворювачі частоти)
Автори: Казачковський, М. М.
Ключові слова: силовий перетворювач;автоматизований електропривід
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Силові перетворювачі автоматизованих електроприводів. Збірник методичних вказівок до лабораторних занять та самостійної роботи (Частина 2. Переривники та перетворювачі частоти) для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / упоряд. М. М. Казачковський // ; НТУ «Дніпровська політехніка». – Д.: НТУ «ДП», 2018 – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під час підготовки до лабораторних робіт та їх виконання із дисципліни «Силові перетворювачі автоматизованих електроприводів». Розглянуто побудова та принцип дії основних схем перетворювачів енергії, що використовуються в автоматизованих електроприводах та суміжних сферах (переривники постійної напруги, автономні інвертори напруги та струму).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153557
Розташовується у зібраннях:Кафедра електропривода

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
спае_метлаб2.pdf1,38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.