Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153560
Назва: Патентологія
Автори: Кірін, Р. С.
Хоменко, В. Л.
Коросташова, І. М.
Ключові слова: петентологія;патентне право;патентология;патентное право
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Кірін Р. С. Патентологія : навч. посіб. / Р. С.Кірін, В. Л.Хоменко, І. М.Коросташова; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т "Дніпровська політехніка". - Дніпро: НТУ "ДП", 2018. - 239 с.
Короткий огляд (реферат): Визначено поняття «патентологія» та особливості прав інтелектуальної власності на об’єкти патентного права і ноу-хау. Розглянуто систему патентного права в Україні. Викладено основні положення законодавства України з питань правової охорони патентних прав. Відображено відомості про проведення патентних досліджень та складання звіту про них. Проаналізовано етапи виявлення винаходу та проведення експертизи заявки на об’єкти промислової власності. Розглянуто порядок одержання патенту. Наведено права й обов’язки суб’єктів патентного права. Висвітлено питання комерціалізації об’єктів патентного права і договори щодо розпорядження майновими правами на об’єкти патентного права та ноу-хау. Викладено питання міжнародного співробітництва у сфері патентного права. Висвітлено питання захисту патентних прав в Україні. Для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. Може бути використаний аспірантами, викладачами і тими, хто бажає поглибити свої знання у сфері патентного права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153560
ISSN: 978–966–350–968–6
Розташовується у зібраннях:РВВ-2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD1093.pdf3,77 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.