Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1536
Назва: Олександр Аполлонович Верховцев та його внесок у розвиток Катеринославщини (за матеріалами «Горнозаводского Листка»)
Автори: Чорнобай, П. О.
Ключові слова: Верховцев Олександр Аполлонович;Катеринославська залізниця
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Чорнобай П.О. Олександр Аполлонович Верховцев та його внесок у розвиток Катеринославщини (за матеріалами «Горнозаводского Листка») / П. О. Чорнобай // Історія і культура Придніпров’я. Невідомі та маловідомі сторінки: Науковий щорічник. – Дніпропетровськ : Національний гірничий університет, 2008. – Вип. 5. – С. 154-164.
Короткий огляд (реферат): Остання чверть ХІХ ст. в історії Півдня України характеризується бурхливим промисловим розвитком завдяки розробці вугільних родовищ Донбасу, залізорудних – Кривбасу, та, як наслідок, піднесення металургійної промисловості в регіоні. У цьому промисловому процесі важлива роль належала будівництву залізниць, однією з яких була Катерининська залізниця, що була введена в експлуатацію весною 1884 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1536
Розташовується у зібраннях:ІКПНМС, 2008 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf194,72 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.