Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153618
Назва: | Вдосконалення технології зневоднення продуктів "Полтавського ГЗК" |
Автори: | Шабатура, Тетяна Русланівна |
Ключові слова: | шлам;класифікація;технологія;удосконалення;економічний ефект;дипломна робота магістра 2018;кафедра технологічного інжинірингу переробки матеріалів |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Шабатура Т.Р. Вдосконалення технології зневоднення продуктів "Полтавського ГЗК" : дипломна робота магістра. - Дніпро, 2018. - 97 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт розробки: інтенсифікація процесу обробки шламових продуктів. Мета дипломної роботи: інтенсифікація процесу фільтрування на гіпербаричному фільтрі. Доведено, що заміна вакуум-фільтрів на гіпербаричні зменшує втрати концентрату зі зливом на 0,9% (з 1,4 до 0,5%). У економічній частині вироблений розрахунок економічного ефекту від впровадження даної технології, отриманого за рахунок здобуття додаткової товарної продукції. У розділі охорони праці приведені загальні положення по техніці безпеки і охороні праці при роботі на збагачувальному підприємстві, а також інженерне забезпечення безпеки ведення робіт на встановлюваному устаткуванні. Практичне значення результатів дипломної роботи полягає у зменшенні втрат концентрату, для чого запропоновано застосовування фільтрувального обладнання з більшим тиском, а саме гіпербаричного фільтру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153618 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технологічного інжинірингу переробки матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шабатура Відгук.pdf | 266,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шабатура Завдання.pdf | 294,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шабатура Рецензія 1.pdf | 193,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шабатура Рецензія.pdf | 277,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Шабатура Титул.pdf | 315,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.