Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153816
Назва: Аналіз ринку вакансій інженерів з контролю якості програмного забезпечення
Автори: Коряшкіна, Л. С.
Галушка, І. В.
Ключові слова: автоматизований збір первинної інформації;європейська вища освіта;европейское высшее образование;рынок труда;ринок праці
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Коряшкіна Л. С. Аналіз ринку вакансій інженерів з контролю якості програмного забезпечення / Л. С. Коряшкіна, І. В. Галушка // Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : ХIII міжнар. конф. (23–24 листоп. 2017 р.) : зб. наук. пр. / ред. кол.: Г. Г. Півняк та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”. – Дніпро : НТУ «ДП», 2018. – № 3. – C. 20-22.
Короткий огляд (реферат): Зазначено, що широке залучення роботодавців та інституцій ринку праці до розроблення та запровадження освітніх програм сприяє покращенню якості європейської вищої освіти та її релевантності. Тому, серед основних напрямків освітньої діяльності НТУ «Дніпровська політехніка», згідно, є забезпечення доступу до вищої освіти та визначення збалансованої структури підготовки фахівців; дослідження ринку праці та прогнозування попиту на окремі спеціальності; аналіз потоків потенційних клієнтів у форматі «ринок освітніх послуг – університет – ринок праці», і як наслідок, – оптимізація номенклатури спеціалізацій та визначення збалансованої структури й обсягу підготовки фахівців. Глобалізація ринку вакансій вимагає ретельного його аналізу з боку і випускників вищих навчальних закладів, і працівників. Знання останніх трендів галузі та вимог роботодавців забезпечує вдалий вибір місця працевлаштування здобувачів, подальшому їх професійному розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153816
Розташовується у зібраннях:Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : ХIII міжнар. конф. (23–24 листоп. 2017 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20-22.pdf320,06 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.