Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153877
Назва: Методологія прийняття управлінських рішень. Завдання та методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті)
Автори: Дерюгін, О. В.
Третяк, О. О.
Весела, М. А.
Ключові слова: методіи прийняття ефективних управлінських рішень;транспортно-логістичний суб’єкт
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Дерюгін О. В. Методологія прийняття управлінських рішень. Завдання та методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) / О. В. Дерюгін, О. О. Третяк, М. А. Весела ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро: НТУ«ДП», 2018. – 41 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено з метою закріплення теоретичного матеріалу та отримання навичок розв’язання типових задач з розробки, використання та адаптації сучасних методів прийняття ефективних управлінських рішень транспортно- логістичними суб’єктами. Для студентів спеціальності 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/153877
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD1103.pdf725,81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.