Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154074
Назва: Дослідження механізму зміни енергії зв’язку ударними хвилями під час надглибокого проникання мікрочастинок в металеві мішені
Автори: Баскевич, О. С.
Соболев, В. В.
Ключові слова: Енергія зв’язку;Ударні хвилі;Металеві мішені
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Баскевич О. С. Дослідження механізму зміни енергії зв’язку ударними хвилями під час надглибокого проникання мікрочастинок в металеві мішені / Баскевич О. С., Соболев В. В. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 13-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2019 р., м. Дніпро. - Дніпро : НТУ"ДП", - С. 89 - 93 .
Короткий огляд (реферат): Високоенергетичні методи обробки матеріалів на протязі багатьох років залишаються в числі пріоритетних наукових напрямків, спрямованих на отримання нових функціональних матеріалів зі спеціальними властивостями. Цілеспрямоване створення матеріалів з підвищеними властивостями з метою збільшення їх рівня експлуатаційних та технологічних властивостей, а також для здешевлення їх виробництва є однією з найактуальніших задач сучасного матеріалознавства. Розв’язок даної проблеми є перспективним напрямком у зв'язку з можливістю цілеспрямованого створення нових структур металів і сплавів і, як наслідок, одержання нового комплексу фізико–хімічних і механічних властивостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154074
Розташовується у зібраннях:13-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2019)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 Баскевич 89-93.pdf168,44 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.