Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154176
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіляєв, М. М.
dc.contributor.authorРусакова, Т. І.
dc.date.accessioned2019-07-18T09:29:52Z
dc.date.available2019-07-18T09:29:52Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationБіляєв М. М. Комплексна оцінка впливу інгредієнтів викидів промислових підприємств на рівень забруднення повітря внутрішніх майданчиків / М. М. Біляєв, Т. І. Русакова // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – № 57. – С. 158-168.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154176
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.33271/crpnmu/57.158
dc.description.abstractДля моделювання використовується двомірне рівняння масопереносу осереднене по висоті переносу домішки, яке описує розсіювання викидів діоксиду сірки, водяної пари і сірчаної кислоти під дією вітру і атмосферної дифузії. Також використовуються рівняння, які враховують зміну концентрації діоксиду сірки за рахунок утворення сірчаної кислоти і зміни її концентрації за рахунок хімічної трансформації діоксиду сірки. Додатково враховується процес взаємодії діоксиду сірки з аміаком, який міститься в повітряному середовищі промислового підприємства. Для чисельного інтегрування рівнянь масопереносу використовується неявна різницева схема.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectінтоксикаціяru_RU
dc.subjectинтоксикацияru_RU
dc.subjectконцентрація забрудненняru_RU
dc.subjectпоказник забрудненняru_RU
dc.titleКомплексна оцінка впливу інгредієнтів викидів промислових підприємств на рівень забруднення повітря внутрішніх майданчиківru_RU
dc.title.alternativeComprehensive assessment of the industrial inputs impact on the pollution level of indoor airspace
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk622.457+519.6ru_RU
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2019. - № 57

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf720,01 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.