Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154373
Назва: Керування вологозйомом сушарки зерна у гравітаційному рухомому шарі
Інші назви: The moist removing control of the grain dryer with a gravitational moving layer
Автори: Ткаченко, С. М.
Ключові слова: автоматизована система керування;автоматизированная система управления;гравітаційний рухомий шар
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Ткаченко С. М. Керування вологозйомом сушарки зерна у гравітаційному рухомому шарі / С. М. Ткаченко // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – № 58. – С. 193-202.
Короткий огляд (реферат): Розроблено алгоритм і методи обчислення для керування процесом вологозйому зерна у сушарках з гравітаційним рухомим шаром, які використовують вимірювання ковзаючої середньої вологості на вході та виході сушильної шахти з метою подальшої безперервної ідентифікаціі залежності вологозйому від початкового керуючого впливу на випускні механізми сушарки у поточному технологічному регламенті сушки. Це дозволяє зменшити відхилення вологості зерна на виході від цільової під збурюючим впливом, що являє собою флуктуації вологості вхідного зерна різних порцій чи партій. Показано задовільність алгоритму та методів для шахтних і секційних сушаркок шляхом апробації на реальних об’єктах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154373
http://doi.org/10.33271/crpnmu/58.193
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2019. - № 58

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf488,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.