Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154442
Назва: Розробка політики безпеки інформації інформаційно- телекомунікаційної системи приватного підприємства "Астра-Дніпро"
Автори: Браун, В. С.
Ключові слова: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ;МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ;АНАЛІЗ РИЗИКУ;ПРОФІЛЬ ЗАХИЩЕНОСТІ;ISO 27001;ОБСТЕЖЕННЯ
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Об’єкт розробки: інформаційно-телекомунікаційна система ПП "Астра-Дніпро". Предмет дослідження: політика безпеки інформації об’єкта інформаційної діяльності. Мета дипломного проекту: розробка політики безпеки для підприємства ПП "Астра-Дніпро. В роботі зібрані дані про підприємство, виконане обстеження ОІД, обстеження інформаційного середовища та обстеження обчислювальної системи. На підставі зібраних даних була розроблена модель порушника і модель загроз, та зроблено аналіз ризиків. Визначено загрози з найбільш високим рівнем ризику: – розголошення інформації, модифікація, знищення співробітниками допущеними до її обробки; – крадіжка інформації або носіїв інформації. Після чого був обраний профіль захищеності і розроблена політика безпеки. Після впровадження політики безпеки був ще раз проаналізований рівень ризиків, і було визначено, що він зменшився.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154442
Розташовується у зібраннях:Кафедра безпеки інформації та телекомунікацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Браун.pdf1,31 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.