Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154569
Назва: Облік і звітність в оподаткуванні
Автори: Гресь, Н. Л.
Недоступ, К. К.
Ключові слова: облік;оподаткування;звітність;учет;отчетность;налогооблажение
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Гресь Н. Л. Облік і звітність в оподаткуванні : навч. пос. / Н. Л. Гресь, К. К. Недоступ / за заг. ред. проф. М. Т. Теловатої; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т. «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2019. – 152 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник містить матеріали навчально-методичного забезпечення дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні», зокрема ведення семінарських і практичних занять, перелік питань для підсумкового контролю, критерії оцінювання навчальних досягнень студентів. Завдання для аудиторних та самостійних практичних робіт студентів доповнено методичними рекомендаціями і списком джерел нормативної бази їх виконання, питаннями для самоконтролю. Зміст видання сприяє формуванню в студентів професійних умінь і навичок бухгалтера підприємства, що керується вимогами загальної системи оподаткування, а саме, ведення обліку розрахунків з бюджетом у частині загальнодержавних та місцевих податків і зборів, митних платежів. Розраховано на студентів вищих навчальних закладів, які здобувають освіту за спеціальністю «Облік і оподаткування». Книга буде корисною для викладачів, бухгалтерів, студентів, котрі вивчають економіку та юриспруденцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154569
ISSN: 978-966-350-707-1
Розташовується у зібраннях:РВВ-2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD1179.pdf7,49 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.