Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154684
Назва: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Стратегічне управління в органах державної влади та місцевого самоврядування»
Автори: Шаповал, В. А.
Горпинич, О. В.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Стратегічне управління в органах державної влади та місцевого самоврядування» для студентів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування / Розробники : Шаповал В. А., Горпинич О. В. ; Нац. техн. ун-т. «Дніпровська політехніка». – Д. : НТУ «ДП», 2018. – 23 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні рекомендації складені з урахуванням сучасних вимог до такого виду навчальних робіт і задач подальшого підвищення якості їхнього виконання. У представлених методичних рекомендаціях розглядаються методологічні підходи та вимоги щодо планування, організації, виконання, діагностування рівня виконання мети та завдань курсової роботи з дисципліни «Стратегічне управління в органах державної влади та місцевого самоврядування»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154684
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
281м_мет КР_СУвОДВМС.pdf363,3 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.