Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154931
Назва: Визначення ролі равликів Achatina Fulica, як індикаторів якості рослинних продуктів
Автори: Бондаренко, А. В.
Шабашова, Є. Р.
Шевцова, Т. О.
Ключові слова: равлик;улитка;екосистема;экосистема;життя людини;жизнь человека;продукти харчування;продукты питания;косметологія;косметология
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Бондаренко А. В. Визначення ролі равликів Achatina Fulica, як індикаторів якості рослинних продуктів / Бондаренко А. В., Шабашова Є. Р., Шевцова Т. О. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 87–88.
Короткий огляд (реферат): Равлики грають важливу роль в екосистемах, застосовуються в житті людини у якості продуктів харчування та в косметології, але мало досліджена їх роль як біоіндикаторів чистоти рослинних продуктів.
Людство з кожним роком виробляє все більше і більше шкідливих продуктів. Овочі та фрукти обробляються хімікатами для зберігання, при виробництві застосовуються добрива, пестициди, нормативи їх застосування не завжди контролюються. Від цього страждають самі люди, навколишнє середовище. Ми хочемо споживати тільки якісну та корисну їжу і тому, вирішили провести експеримент із равликами, який показав можливість застосування їх у якості індикаторів рослинних продуктів в домашніх умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154931
Розташовується у зібраннях:Молодь: наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. Секція 10 – «Екологічні проблеми регіонів». Дніпро, 27 листопада – 03 грудня 2019 року

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
87-89.pdf167,84 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.