Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155039
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петруща, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Харитонов, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T10:59:05Z | - |
dc.date.available | 2020-03-04T10:59:05Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Петруща В. Г. Біоенергетична оцінка рослинницької продукції методом бомбової калориметрії / Петруща В. Г., Харитонов М. М. // Молодь : наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 27 листоп. – 03 груд. 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – С. 157. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155039 | - |
dc.description.abstract | Підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, розробка енергозберігаючих технологій рослинництва викликають необхідність ретельного вимірювання енергії, що акумулюється у біомасі рослин у процесі фотосинтезу. Термічний аналіз. що оснований на вивченні таких параметрів, як температура, вага, хімічний склад, дозволяє вивчати біоенергетичні процеси у рослинах. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ДП" | ru_RU |
dc.subject | біоенергетичні процеси | ru_RU |
dc.subject | сільськогосподарське виробництво | ru_RU |
dc.title | Біоенергетична оцінка рослинницької продукції методом бомбової калориметрії | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 504 | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Молодь: наука та інновації : матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. Секція 10 – «Екологічні проблеми регіонів». Дніпро, 27 листопада – 03 грудня 2019 року |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
157.pdf | 155,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.