Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155247
Назва: Ґрунтознавство. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітньо-професійних програм «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища»
Інші назви: Практикум з грунтознавства для бакалаврів спеціальностей 091, 101,183
Автори: Миронова, І. Г.
Клімкіна, І. І.
Грунтова, В. Ю.
Юрченко, А. А.
Ключові слова: ГРУНТОЗНАВСТВО, ЛАБОРАТОРНІ, БАКАЛАВР
Дата публікації: 11-бер-2020
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Ґрунтознавство. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітньо-професійних програм «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Текст] / І. Г. Миронова, І. І. Клімкіна, В. Ю. Ґрунтова, А. А. Юрченко. НТУ «Дніпровська політехніка». — Дніпро: НТУ «ДП», 2020. — 41 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для закріплення теоретичних знань, набутих студентами в лекційному курсі «Ґрунтознавство», а також формування практичних навичок з вивчення особливостей відбору ґрунтів для різних видів аналізу, вивчення фізико-хімічних та механічних властивостей ґрунту, а також визначення ролі антропогенних факторів у деградації природних ландшафтів.
Опис: Методичні рекомендації включають 7 лабораторних робіт, тексти яких викладено за типовою структурною схемою: тема, мета лабораторної роботи, подання теоретичних положень за темою, хід проведення лабораторних дослідів і розрахунків, завдання та контрольні запитання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155247
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_Грунтознавство_2020.pdfГрунтознавство. Лабораторні.1,27 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.