Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155248
Назва: Основи екологічної токсикології. Методичні рекомендації до виконання праткичних робіт для студентів освітньо-професійних програм «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища»
Інші назви: Практикум з токсикології для бакалаврів ОПП «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища»
Автори: Клімкіна, І. І.
Грунтова, В. Ю.
Ключові слова: ТОКСИКОЛОГІЯ, ПРАКТИКУМ;ТОКСИКОЛОГІЯ, ПРАКТИКУМ
Дата публікації: 11-бер-2020
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Основи екологічної токсикології. Методичні рекомендації до виконання праткичних робіт для студентів освітньо-професійних програм «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Текст] / І. І. Клімкіна, В. Ю. Ґрунтова. НТУ «Дніпровська політехніка». — Дніпро: НТУ «ДП», 2020. — 41 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Основи екологічної токсикології» для студентів освітньо- професійних програм «Біологія», «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Опис: Методичні рекомендації включають 9 практичних робіт, тексти яких викладено за типовою структурною схемою: тема, мета практичної роботи, подання теоретичних положень за темою, хід проведення дослідів і розрахунків, завдання та контрольні запитання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155248
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР ТОКСИКОЛОГИЯ 2020.pdfТоксикологія. Практикум1,38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.