Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155308
Назва: Системний аналіз та оптимізація роботи складу
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Красуна Олександра Юрійовича групи САіт-15-2 напряму підготовки 124 "Системний аналіз"
Автори: Красун, Олександр
Ключові слова: ОПТИМІЗАЦІЯ;логістика;управління запасами;логістичні системи
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є організаційно-економічний механізм формування таких запасів як: холодильник «Ariston», мікрохвильова піч «Panasonic», мультиварка «MOULINEX», морозильна камера «Samsung».
Метою дослідження є розробка логістичної системи управління запасами товарів та підготовка практичних рекомендацій щодо організації ефективного управління запасами на складі торгівельного підприємства.
Методи дослідження: аналіз переваг і недоліків логістичних систем управління запасами з фіксованим розміром замовлення і фіксованим інтервалом часу між замовленнями за допомогою побудови графіків руху запасів та задача розробки ефективної системи управління запасами
Практична значимість результатів: полягає в розробці ефективної системи управління запасами задля отримання економічної вигоди на підприємстві.
Опис: Економічна ефективність: очикується економічна вигода, завдяки оптимізації поточного процесу управління запасами. Практична значимість результатів: полягає в розробці ефективної системи управління запасами задля отримання економічної вигоди на підприємстві. В інформаційно– аналітичному розділі здійснюється аналіз підприємства та основних процесів на підприємстві, розглядаються види запасів і їх роль на підприємстві і аналізується існуючі наукові підходи до організації логістичного управління запасами. У спеціальному розділі здійснюється аналіз переваг і недоліків логістичних систем управління запасами з фіксованим розміром замовлення і фіксованим інтервалом часу між замовленнями за допомогою побудови графіків руху запасів та виконується задача розробки ефективної логістичної системи управління запасами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155308
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_КрасунО(спец_124).pdf215,52 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.