Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеонова, Карини-
dc.date.accessioned2020-05-13T07:37:34Z-
dc.date.available2020-05-13T07:37:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312-
dc.descriptionЗапропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів. Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.ru_RU
dc.description.abstractМета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.ru_RU
dc.description.abstractПредмет дослідження: виробнича діяльність компанії «Малбі»ru_RU
dc.description.abstractРозроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмодельru_RU
dc.subjectасортиментru_RU
dc.subjectплан випускуru_RU
dc.subjectпрогнозru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.title«Оптимізація асортименту шоколадної продукції компанії «Малбі»ru_RU
dc.title.alternativeПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Леонової Карини Сергіївни групи САіт-15-1 напряму підготовки 124 - Системний аналізru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_ЛеоноваК(спец_124).pdf208,32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.