Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155319
Назва: Розробка експертної системи управління запасами в умовах фірми "КіБ"
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Симоненко Микити Андрійовича групи САіт-15-1 напряму підготовки 124 Системний аналіз
Автори: Симоненко, Микита
Ключові слова: алгоритм;експертні системи;прогноз попиту;управління запасами;ABC аналіз
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Практична цінність: запропонований метод управління запасами в залежності від попиту та рівня ризикованості номенклатури товарів з використанням експертної системи. Запропонований метод може бути використаний для вирішення питань управління для підприємств аналогічного профілю.
Мета досліджень: підвищення ефективності роботи фірми «Контроль і Безпека» шляхом впровадження системи управління запасами.
Предмет досліджень: складські запаси фірми «Контроль і Безпека».
Опис: В інформаційно аналітичному розділі розглянуто: опис об’єкта досліджень, аналіз робіт присвячених управлінню запасами, аналіз математичного забезпечення, економічні показники діяльності підприємства. В спеціальному розділі: дослідження об’єкту з ціллю отримання вихідних даних для моделювання, розробка математичної моделі мінімізації витрат на організацію процесу складування запасів, розрахунок параметрів математичної моделі мінімізації збитку в умовах фірми «КіБ». Практична цінність: запропонований метод управління запасами в залежності від попиту та рівня ризикованості номенклатури товарів з використанням експертної системи. Запропонований метод може бути використаний для вирішення питань управління для підприємств аналогічного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155319
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_СимоненкоМ(спец_124).pdf220,63 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.