Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155320
Назва: Виявлення прихованих закономірностей у даних медичного огляду пацієнтів
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Симонця Іллі Юрійовича групи САіт-15-2 напряму підготовки 124 "Системний аналіз"
Автори: Симонець, Ілля
Ключові слова: статестичний аналіз;системний аналіз;U- КРИТЕРІЙ МАННА-УІТНІ;TКРИТЕРІЙ СТЬЮДЕНТА;довірчий інтервал
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у розробці програмного забезпечення, за допомогою якого можна швидко в автоматичному режимі здійснювати порівняльний аналіз різних терапій, що застосовуються для лікування одної хвороби, на основі даних медичних спостережень за пацієнтами. Розроблена методика аналізу дозволить Представлена методологія статистичного та інтелектуального аналізу медичних даних дозволить виявити взаємозв'язок між параметрами біохімічного складу крові та терапією, на основі отриманої інформації зробити висновок про подальшу терапію.
Об’єкт дослідження – дані медичних спостережень за хворими пацієнтами, для лікування яких застосовувалися різні види терапій.
Мета дослідження – розробка на основі системного підходу методики аналізу даних медичних спостережень за хворими дітьми з метою виявлення зв’язків між показниками біохімічного аналізу крові пацієнта та застосовуваною для лікування терапії.
Опис: В інформаційно-аналітичному розділі розглянуто методи та алгоритми статистичного аналізу даних. В спеціальному розділі проведений системний аналіз даних медичного дослідження декількох груп пацієнтів щодо порівняння дії різних видів терапії. Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у розробці програмного забезпечення, за допомогою якого можна швидко в автоматичному режимі здійснювати порівняльний аналіз різних терапій, що застосовуються для лікування одної хвороби, на основі даних медичних спостережень за пацієнтами. Розроблена методика аналізу дозволить Представлена методологія статистичного та інтелектуального аналізу медичних даних дозволить виявити взаємозв'язок між параметрами біохімічного складу крові та терапією, на основі отриманої інформації зробити висновок про подальшу терапію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155320
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_СимонецьИ(спец_124).pdfПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра напряму підготовки 124 Системний аналіз198,45 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.