Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155382
Назва: | Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості |
Автори: | Рибалка, А. А. Алєксєнко, Т. К. |
Ключові слова: | торгові марки;торговые марки;ринок морозива;рынок мороженого;проблема харчування;проблема питания;український ринок морозива;украинский рынок мороженого;основні показники якості;основные показатели качества |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Рибалка А. А. Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості / Рибалка А. А., Алєксєнко Т. К. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 137-138. |
Короткий огляд (реферат): | Ринок морозива в Україні набуває цивілізований структурований вид. Сформувалася і чітко виділилася в загальній масі група лідерів: сьогодні 15 підприємств обслуговують 75% українського ринку морозива. Усе виразніше проглядається тенденція до укрупнення підприємств, що поглинають дрібні фабрики, і злиттю великих компаній. Стрімко скорочується кількість напівлегальних виробників, а прийняття сучасних стандартів на морозиво взагалі може викорінити клас виробників з неякісною продукцією. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155382 |
Розташовується у зібраннях: | Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
137-138.pdf | 570,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.