Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387
Назва: Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості
Автори: Дорошенко, О. О.
Свириденко, Л. В.
Ключові слова: соковмісна продукція;сокосодержащая продукция;органолептичні показники;органолептические показатели;титрована кислотність;титруемая кислотность
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Дорошенко О. О. Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості / Дорошенко О. О.,Свириденко Л. В. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 139-140.
Короткий огляд (реферат): Питання покрашення якості, зокрема безпечності, соків є актуальним, оскільки цей продукт харчування безпосередньо впливає на здоров'я споживачів. Задача виявлення відповідності соковмісної продукції вимогам нормативних документів розв’язуєтьсязастосуванням різних методів аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387
Розташовується у зібраннях:Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
139-140.pdf673,61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.