Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387
Назва: | Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості |
Автори: | Дорошенко, О. О. Свириденко, Л. В. |
Ключові слова: | соковмісна продукція;сокосодержащая продукция;органолептичні показники;органолептические показатели;титрована кислотність;титруемая кислотность |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Дорошенко О. О. Дослідження соків різних торгових марок за основними показниками якості / Дорошенко О. О.,Свириденко Л. В. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 139-140. |
Короткий огляд (реферат): | Питання покрашення якості, зокрема безпечності, соків є актуальним, оскільки цей продукт харчування безпосередньо впливає на здоров'я споживачів. Задача виявлення відповідності соковмісної продукції вимогам нормативних документів розв’язуєтьсязастосуванням різних методів аналізу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155387 |
Розташовується у зібраннях: | Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
139-140.pdf | 673,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.