Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155394
Назва: | Особливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу України |
Автори: | Саєнко, О. В. Сидоренко, О. М. |
Ключові слова: | свіжа вітамінна продукція;свежая витаминная продукция;овочевий салат;овощной салат;абіотичні фактори;абиотические факторы |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НТУ «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Саєнко О. В. Особливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу України / Саєнко О. В., Сидоренко О. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 153-154. |
Короткий огляд (реферат): | Забезпечення населення свіжою вітамінною продукцією –першочергове завдання АПК держави. Салат –корисна, високо вітамінна рослина. До складу листків входять майже всі відомі вітаміни, мінеральні солі і органічні кислоти. Багато в ньому вітамінів групи С, В1, В2, Е, РР, К, каротину, солей кальцію та калію, заліза, фосфору, яблучної, щавлевої, янтарної та лимонної кислот, мікроелементів І, М, Mo, Fe, Си, В, містяться амінокислоти. Всі споживчі та лікувальні властивості зберігаються під час приготування страв та збереження салату. Незважаючи на велику цінність, простоту вирощування, лежкість і транспортабельність овочевого салату в нашій країні його вирощується дуже мало. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155394 |
Розташовується у зібраннях: | Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
153-154.pdf | 548,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.