Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155399
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДодон, Д. С.-
dc.contributor.authorСоколова, І. Є.-
dc.contributor.authorДрегваль, О. А.-
dc.date.accessioned2020-06-02T12:00:10Z-
dc.date.available2020-06-02T12:00:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДодон Д. С. Виділення та ідентифікація фітопатогенних мікроорганізмів і пошук їх антагоністів / Додон Д. С., Соколова І. Є., Дрегваль О. А. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 163-164.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155399-
dc.description.abstractЗа останні десять років надзвичайно зросла частота бактеріальних хвороб рослин, що наносить великий збиток сільськогосподарському виробництву та економіці країн в цілому. Боротьба з фітопатогенами у більшості випадків зводиться до використання препаратів хімічного синтезу. Їх альтернативою можуть стати мікробіологічні засоби, які відрізняються від хімічних більшою селективністю дії, а отже, екологічною безпекою.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»ru_RU
dc.subjectбактеріальні хвороби рослинru_RU
dc.subjectбактериальные болезни растенийru_RU
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоru_RU
dc.subjectсельскохозяйственное производствоru_RU
dc.subjectфітопатогенні мікроорганізмиru_RU
dc.subjectфитопатогенные микроорганизмыru_RU
dc.titleВиділення та ідентифікація фітопатогенних мікроорганізмів і пошук їх антагоністівru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk632.3.01ru_RU
Розташовується у зібраннях:Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
163-164.pdf553,31 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.