Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155404
Назва: Термомодернізація житлового фонда
Автори: Гапєєв, С. М.
Багдасарян, В. А.
Ключові слова: Термомодернізація;Будівля;Економія;Тепловтрати
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Гапєєв С. М. Термомодернізація житлового фонда / Гапєєв С. М., Багдасарян В. А. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 14-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 24 квітня 2020 р., м. Дніпро. - Дніпро : НТУ"ДП", - С. 26 - 29 .
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день велика кількість будинків, включаючи деякі новобудови та існуючий житловий фонд, не відповідають нормативним показникам опору теплопередачі. Це пояснюється тим, що в 2016 році були оновлені нормативи, які тепер наближені до європейських. Таким чином існуючі будинки потребують модернізації. З кожним днем все більше і більше людей задається питанням як же правильно і раціонально вирішити проблему енергозбереження і економії палива. Протягом останньої декади придумали багато ідей, які можуть дозволити створити затишний мікроклімат в приміщенні, і в той же час знизити витрати на опалення та охолодження .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155404
Розташовується у зібраннях:14-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гапеев, Багдасарян.pdf311,89 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.