Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155406
Назва: Стан і перспективи розвитку вугільної промисловості України
Автори: Дубовик, О. І.
Ключові слова: Перспективи;Вугільна промисловість;Видобуток
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Дубовик О. І. Стан і перспективи розвитку вугільної промисловості України / Дубовик О. І. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 14-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 24 квітня 2020 р., м. Дніпро. - Дніпро : НТУ"ДП", - С. 33 - 37 .
Короткий огляд (реферат): Вугільна промисловість в Україні на цей час залишається однією з базових галузей економіки. Світові тенденції свідчать про поступовий перехід на джерела енергії, що відновлюються, проте стабільне отримання достатніх обсягів енергії з альтернативних джерел технологічно потребує ще не менше, ніж 40-50 років. На цей час потрібно забезпечити достатню кількість вугілля, як сировини для теплових електростанцій, та вже зараз запровадити державні програми, котрі дозволять до кінця цього перехідного періоду припинити видобувну діяльність шахт, закрити які надто складно і дорого, а інколи і неможливо з екологічних причин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155406
Розташовується у зібраннях:14-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубовик.pdf386,49 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.