Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155440
Назва: Підвищення енергоефективності та зменшення витрат тепла в будинку
Автори: Кравченко, К. В.
Тяжкороб, І. І.
Ключові слова: Теплофізичні властивості;Енергоефективності будівлі;Теплопередача;Енергозберігаючі вікна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Кравченко К. В. Підвищення енергоефективності та зменшення витрат тепла в будинку / Кравченко К. В., Тяжкороб І. І. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 14-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 24 квітня 2020 р., м. Дніпро. - Дніпро : НТУ"ДП", - С. 97 - 101 .
Короткий огляд (реферат): При експлуатації житла найбільш важливими аспектами для людини є збереження мікроклімату в приміщенні. Це досягається шляхом проведення комплексу заходів щодо зменшення теплових витрат в навколишнє середовище через основні складові житлових будинків, таких як: утеплення фасаду, встановлення індивідуального опалення, утеплення даху, капремонт підвалу і заміна вікон. У даній роботі описуються основні заходи спрямовані на зменшення тепловитрат в навколишнє середовище через вікна. За рахунок застосування енергозберігаючих склопакетів як бюджетного так і капіталовитратних видів, а також застосування різних видів віконних укосів. Описуються типи склопакетів їх енергозберігаюча ефективність, а також шляхи її поліпшення. Дана робота висвітлює важливі моменти енергозбереження пов'язані з утепленням приміщень шляхом удосконалення віконних вузлів застосуванням склопакетів, а також нанесення на внутрішні поверхні енергозберігаючих плівок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155440
Розташовується у зібраннях:14-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів (2020)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко, Тяжкороб.pdf479,56 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.