Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155489
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Ю. Г. | |
dc.contributor.author | Пацера, С. Т. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T08:21:46Z | |
dc.date.available | 2020-06-22T08:21:46Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Кравченко Ю. Г. Кількість абразивних зерен в контакті і товщина зрізу при шліфуванні / Ю. Г. Кравченко, С. Т. Пацера // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2020. – № 60. – С. 217-229. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.33271/crpnmu/60.217 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155489 | |
dc.description.abstract | Вивести розрахункові формули активної глибини рельєфу різальної поверхні круга, відносної опорної довжини профілю поверхні різання заготовки, кількості різальних зерен в зоні контакту шліфувального круга із заготовкою і товщини зрізу одиничним зерном. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | абразивний рельєф | ru_RU |
dc.subject | абразивный рельеф | ru_RU |
dc.subject | миттєва товщина | ru_RU |
dc.subject | мгновенная толщина | ru_RU |
dc.subject | різальна поверхня | ru_RU |
dc.subject | режущая поверхность | ru_RU |
dc.subject | активна глибина | ru_RU |
dc.subject | активная глубина | ru_RU |
dc.subject | опорна довжина | ru_RU |
dc.subject | опорная длина | ru_RU |
dc.subject | кількість зерен | ru_RU |
dc.subject | количество зерен | ru_RU |
dc.subject | товщина зрізу | ru_RU |
dc.subject | толщина среза | ru_RU |
dc.title | Кількість абразивних зерен в контакті і товщина зрізу при шліфуванні | ru_RU |
dc.title.alternative | The number of abrasive grains in the contact area and cutting thickness during a grinding process | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udk | 621 | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Збірник наукових праць НГУ. - 2020. - № 60 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23.pdf | 492,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.