Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСнісар, Вадим-
dc.date.accessioned2020-07-11T13:20:18Z-
dc.date.available2020-07-11T13:20:18Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155523-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розгляд питань щодо удосконалення організації транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та визначення економічного ефекту від запропонованих заходів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ "ДП"ru_RU
dc.subjectХЛІБОБУЛОЧНІ-ВИРОБИ, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ВАНТАЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ, ЗАСІБ ПАКЕТУВАННЯ, МАРШРУТ, ГРАФІК РОБОТИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬru_RU
dc.titleУдосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києваru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА СНІСАР.pdfКваліфікаційна робота466,44 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.