Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155531
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерюгін, Юрій-
dc.date.accessioned2020-07-13T10:20:56Z-
dc.date.available2020-07-13T10:20:56Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155531-
dc.description.abstractМета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення бакалійної продукції новим клієнтам. Розвиток економіки призвели до великої конкуренції серед виробників продукції. Для розв’язання цієї проблеми вчені проаналізували весь цикл послуг від виробника до споживача й прийшли до висновку: зменшення витрат на транспортування – це можливість зекономити, не погіршуючи якості продукції.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ "ДП"ru_RU
dc.subjectРУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ З ФІКСОВАНИМ ІНТЕРВАЛОМ ЗАМОВЛЕННЯ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ, ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ТРАНСПОРНТНИЙ АУТСОРСИНГ, ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТru_RU
dc.titleУдосконалення доставки бакалійної групи товарів у торгівельну мережу м. Дніпроru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Дерюгін.pdfКваліфікаційна робота557,5 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.