Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харлан, Владислав | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-13T18:13:38Z | - |
dc.date.available | 2020-07-13T18:13:38Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545 | - |
dc.description.abstract | Ефективність вантажних перевезень автотранспортом, а особливо при перевезенні кондитерських виробів, значною мірою залежить від дальності перевезень та кількості перевезених вантажів. Проблема полягає в тому, що при цьому відсутній чіткий взаємозв'язок між наведеними чинниками ефективності перевізного процесу та типом обраних маршрутів перевезень вантажів. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ "ДП" | ru_RU |
dc.subject | кондитерські вироби, маршрутизація перевезень, транспортний засіб, графік водія | ru_RU |
dc.title | Підвищення якості обслуговування суб’єктів господарювання м. Дніпро при перевезенні кондитерських виробів | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління на транспорті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харлан В.С. 275-17зск-2.pdf | Кваліфікаційна робота | 155,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.