Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарлан, Владислав-
dc.date.accessioned2020-07-13T18:13:38Z-
dc.date.available2020-07-13T18:13:38Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545-
dc.description.abstractЕфективність вантажних перевезень автотранспортом, а особливо при перевезенні кондитерських виробів, значною мірою залежить від дальності перевезень та кількості перевезених вантажів. Проблема полягає в тому, що при цьому відсутній чіткий взаємозв'язок між наведеними чинниками ефективності перевізного процесу та типом обраних маршрутів перевезень вантажів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ "ДП"ru_RU
dc.subjectкондитерські вироби, маршрутизація перевезень, транспортний засіб, графік водіяru_RU
dc.titleПідвищення якості обслуговування суб’єктів господарювання м. Дніпро при перевезенні кондитерських виробівru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харлан В.С. 275-17зск-2.pdfКваліфікаційна робота155,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.