Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155613
Назва: 076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Удосконалення роботи торговельного підприємства за рахунок його резервів"
Автори: Стадниченко, Анастасія Геннадіївна
Ключові слова: ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ, АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВНІ ЗАСОБИ, РЕЗЕРВИ ДІЯЛЬНОСТІ, НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ.
Дата публікації: чер-2020
Опис: Об’єктом дослідження є процес формування та використання основних засобів торговельного підприємства. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти формування та використання основних засобів торговельного підприємства. Мета роботи полягає в узагальненні методичних підходів до удосконалення діяльності торговельного підприємства за рахунок використання резервів, і зокрема, резервів використання основних засобів. Методи дослідження – метод наукового узагальнення і систематизації, статистичний, аналітичний, графічний методи. Отримані результати. У першому розділі pозкpито стан проблеми та теоретичні основи підвищення ефективності діяльності підприємства сфери торгівлі. У другому розділі визначено особливості та проблеми формування основних засобів торговельного підприємства як напряму підвищення резервів ефективності його господарської діяльності. У третьому розділі наведено напрями підвищення ефективності використання основних засобів торговельного підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства малого бізнесу в сфері виробничо-торговельної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155613
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стадниченко А.Г..pdf468,82 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
КР_Стадниченко А.rar186,58 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.