Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622
Назва: | 076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства" |
Автори: | Волкова, Руслана Володимирівна |
Ключові слова: | ПІДПРИЄМНИЦТВО, ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ, РИНОК ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ. |
Дата публікації: | чер-2020 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – підприємницька діяльність хлібопекарського підприємства. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти підвищення ефективності діяльності підприємства хлібопекарської галузі. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства. Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: абстрактно-логічний, порівняльного економічного аналізу, логічного узагальнення, графічний та табличний методи. Отримані результати. У першому розділі надано характеристику теоретичним основам ефективності господарської діяльності та розвитку бізнесу в хлібопекарській сфері. У другому розділі проведено аналіз та здійснена оцінка ефективності підприємницької діяльності ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9». У третьому розділі наведено та обґрунтовано напрями підвищення ефективності хлібопекарського підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що здійснюють підприємницьку діяльність у хлібопекарській галузі |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волкова Р.В..pdf | 192,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Волкова квал робота.rar | 106,17 kB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.